ÉleverBrow er et funksjonelt og originalt balsam som vil sikre det attraktive utseendet og den flotte formen på øyenbrynene dine.

Hver kvinne vil kaste et forførende og mystisk utseende. Det er imidlertid ikke så enkelt, og et av kravene er å ha tykke, velformede og formede øyenbryn. Vakre og sunne øyenbryn kan være vår sterkeste ressurs, som kan vinne menns utseende. Som med hår på hodet, bør vi ta vare på riktig brynpleie. Spesielt når de er sjeldne og kjedelige. Det er verdt å ta de aktuelle produktene som er i stand til å ta vare på øyenbrynene og endre kvaliteten. ÉleverBrow er et av slike produkter som spektakulært kan gjenopprette skjønnheten i øyenbrynene våre.
Svekkelsen av øyenbrynene er påvirket av mange faktorer, som systematisk er et resultat av vår forsømmelse eller overdreven pleie av øyenbrynene. Øyenbrynene er konsentrert fra ca 200 hår av forskjellige lengder, deres levetid er vanligvis 4 måneder, så faller de ut og erstattes av nye. Øyenbryn er ikke bare en attributt av skjønnhet, men beskytter også øyet mot farlige ytre faktorer, spesielt fuktighet. Videre er de også et element i å avsløre følelser. Det er verdt å ta vare på riktig øyenbrynpleie, det er viktig å fjerne sminke forsiktig, med kosmetikk som ikke vil irritere den delikate huden rundt øyet, bruke et riktig og sunt kosthold og gi huden riktig mengde biotin, vitamin B12 , B7, sink eller OMEGA 3 fettsyrer. I tillegg kan du massere det trette øyeområdet, slik at du kan forbedre blodsirkulasjonen og stimulere håret til å vokse raskere. Ikke overdriv med modellering av øyenbryn, dvs. vanlig hårtrekking, fordi det kan forårsake hudirritasjon, betennelse og skade på hårsekkene, noe som kan føre til at håret slutter å vokse tilbake. Det er verdt å inkludere et passende produkt som et balsam som ÉleverBrow, som lar deg ta vare på øyenbrynens tilstand.


Balsam er et omfattende produkt som vil gi trette øyenbryn alt de trenger for å få tilbake tapt farge, tetthet og sterkt hår. Takket være denne effekten kan du enkelt style formen på øyenbrynene slik at den blir blendende. Agentens formel er bare basert på testede ingredienser av høy kvalitet som har blitt brukt i kosmetikk i årevis. I tillegg er de trygge å bruke og forårsaker ingen uønskede bivirkninger. Balsam har en over gjennomsnittet innvirkning og har gode meninger blant kvinner og profesjonelle. Preparatet kan også brukes av menn, i tillegg forstyrres ikke bruk av balsam av permanent sminke, falske øyevipper eller linser. Produktet er trygt å bruke og inneholder ikke irriterende stoffer. Balsamet lover slike resultater som riktig forsterket og næret øyenbrynhår, som vil være tykke og ha en attraktiv farge. I tillegg kan det å ha frodige øyenbryn få en gunstig form. I tillegg intensiverer de veksten av hårpærer, noe som gjør at de blir nøye ivaretatt.
Emballasjen til produktet er tilstrekkelig for en 6-måneders behandling. Å bruke balsam er enkelt. Det er best å bruke produktet om kvelden etter at du har fjernet sminke og renset ansiktet. Deretter bruker vi applikatoren, bruker vi øyenbrynbalsam. Spesifisiteten absorberer seg selv, og etter to ukers systematisk bruk får øyenbrynene sitt nåværende utseende, de fenomenale effektene oppnås etter 8-10 uker. Artikkelen er den perfekte løsningen for å oppnå fine og tykke øyenbryn.

EKSPERTMENING:

Jeg har drevet en skjønnhetssalong i over et dusin år, og jeg har sett mange damer hvis øyenbryn trengte riktig pleie og næring. Noen av damene mistet en stor del av håret på grunn av unødvendig og hyppig hårfjerning, som dessverre ikke ble så sterk. Ser jeg kundenes øyenbryn, anbefaler jeg dem systematisk ÉleverBrow. Det er en ny balsam på markedet. Ikke bare er det effektivt å påvirke, men også trygt og ikke irriterende. Den består av bare testede og visse elementer som har blitt brukt i kosmetologi i årevis. Jeg hevder at balsam er i stand til å styrke ødelagte øyenbrynhår, gi dem bedre farge og tykkere dem. Takket være full terapi, som skal vare opptil 10 uker, vil du oppnå en spektakulær effekt! Øyenbrynene blir sunne og får riktig næring. Det er verdt å gi øyenbrynene en slik behandling av og til, fordi mange behandlinger gjør håret verre. ÉleverBrow lar deg holde perfekte øyenbryn i lang tid. Du vil være sikker på at huden din blir ordentlig fuktig og tonet. Artikkelen er også nyttig for menn. Jeg er ekstremt glad for at stadig flere tar vare på seg selv og har kjøpt ÉleverBrow balsam. Jeg anbefaler dette produktet mest! Jeg tror det vil appellere til enhver dame som tenker på vakre og sunne øyenbryn. La oss ikke glemme at de høyre øyenbrynene er sjarmerende!

Kundenes mening:

Margaret,
På grunn av dårlig stell mistet øyenbrynene mine både tykkelse og farge. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre for å forbedre kvaliteten. En venn overlot meg ÉleverBrow. Jeg begynte å bruke balsam med en gang, og jeg må bekrefte at jeg etter to uker la merke til en betydelig forskjell. Jeg er ekstremt nysgjerrig på den endelige effekten og gleder meg!

Sophie,
Jeg brukte ÉleverBrow balsam for noen måneder siden. Øyenbrynene mine var i dårlig tilstand, og jeg kunne ikke se på dem. Bare balsam gjorde dem vakre og frodige! Takket være mer hår klarte jeg å få en ny form som fremhever øynene mine. Jeg er ekstremt fornøyd! Jeg anbefaler enhver dame å kjøpe balsam!

Sylvia,
På grunn av overdreven hårfjerning av øyenbrynene ble hårene svake og begynte å falle ut. Jeg så ut som om jeg ikke hadde et øyenbryn i det hele tatt. Jeg trengte øyeblikkelig hjelp, så jeg bestemte meg for å bruke ÉleverBrow balsam! Resultatet er unikt! Jeg fikk øyenbrynene tilbake og resultatet forventet jeg! I dag har jeg perfekte øyenbryn og øyne! Jeg anbefaler ÉleverBrow!

Basia,
Jeg har akkurat avsluttet behandlingen med ÉleverBrow balsam. Jeg må erkjenne at balsam har styrket håret mitt, gitt det tetthet og en sunn farge. Øyenbrynene mine har aldri vært så spesielle! Jeg er spent på resultatene!

Sammensetning:

Glyserin – skaper et beskyttende lag av huden, beskytter den mot uttørking, toner og styrker håret, gir glans og forhindrer hårtap
Eyebright extract – har mange næringsstoffer i sin egen sammensetning, reduserer irritasjon og betennelse, gir fuktighet til huden, reduserer hevelse og styrker tettheten i blodkarene
Hydrolysert keratin – motvirker hårbrudd, tap og splittede ender, gir samtidig glatthet, glans, gir fuktighet og gir glatthet
Panthenol – hydrerer huden, gjenoppretter fasthet, fyller rynker, gjør håret tykt, delikat og behagelig å ta på.
Askorbinsyre – dvs. vitamin C, er en rik antioksidant som fjerner frie radikaler fra kroppen, samtidig glatter huden, gir fuktighet og gir den glans og dyp farge.
Biotinoyl tripeptide-1 – er ansvarlig for utmerket hårvekst, og er også involvert i syntesen av kollagen.

Leave a Reply